Banda de alergare magnetica TECHFIT MT40 – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

TECHFIT MT40 este un model de banda de alergare magnetica, relativ simpla din perspectiva functionala, dar care totusi poate fi utila in multe circumstante. Poate fi utilizata de catre orice utilizatori indiferent de gen sau varsta, fiind potrivita pentru a va mentina mobilitatea sau chiar in cazul recuperarilor medicale. In general, alegatul imbunatateste sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular, dar reduce si tensiunea arteriala, crescand debitul de sange.

Banda TECHFIT MT40 este un model pliabil, ocupand putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 33 cm latime si 225 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de maxim 100 kg. Ar trebui sa ne orientam catre un model ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat greutatea noastra. IN plus, avand roti de transport, poate fi mutata foarte usor.

Covorul se depleaza gratie fortei de impingere exercitata de cel ce se antreneaza. Pe bara de rezistenta se afla un computer cu display LCD ce are o diagonala de 3.8 inch, afisand distanta, viteza, caloriile arse si timpul. Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

Aceasta masoara 135 cm inaltime, 67 cm latime si 124 cm lungime, cantarind 27 kg.

Concluzii si Pareri

TECHFIT MT40 este o banda de alergare ce presupune un mod de funcitonare simplu si care vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Cei care au achizitionat-o si o folosesc regulat sustin ca este usor de utilizat, iar principalul scop a fost acela de a isi pastra mobilitatea. In plus, a fost usor de montat, iar faptul ca ocupa foarte putin spatiu de depozitare constituie un avantaj important, in opinia lor. De asemenea, o pot muta foarte usor dintr-un loc in altul, iar atunci cand nu este folosita, o depoziteaza in balcon. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret al acestui produs este unul corect.

Recenzii pe scurt: TECHFIT MT40

8.2

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

7.5/10

Pret

8.8/10

Design

7.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Pliabila
  • Usor de mutat
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *