Bicicleta fitness cu spatar-orizontala de recuperare TECHFIT R400 – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

TECHFIT R400 este un aparat fitness potrivit pentru persoanele ce necesita recuperari medicale ori care vor sa isi mentina mboilitatea. Solicita mai multe grupe de muschi, oferind o miscare uniforma. Aceasta imbina avnatajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, asigurand un antrenament echilibrat. Este dotata cu doua brate fixe cu manere foarte confortabile. Mai mult decat atat, pedalele au fost echipate cu niste curele ce mentin piciorul bine fixat pe toata durata antrenamentului, putand fi reglate foarte usor.

TECHFIT R400 scaun

Scaunul din dotare prezinta un spaat comod ce poate fi reglat pe lungime, in functie de inaltimea persoanei care se antreneaza, reusind astfel sa obtina o pozitie corecta si confortabila. Acesta are capacitatea de a sustine o greutate de maxim 130 de kg. Pe bara de rezistenta, regasim un computer cu display LCD ce permite verifica vitezei, distantei, timpului, caloriile consumate si nivelul pulsului. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Computerul dind otare este programat manual si detine ca si sursa de alimentare o baterie de tip AAA.

TECHFIT R400 display

 

Bicicleta TECHFIT R400 presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, asigurand un antrenament eficient chiar la voi acasa. Detine 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi modificate prin intermediul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic la nivelul ghidonului. Magnetul permanent din dotare poate fi apropiat ori indepartat, rezultand diferite nivele de rezistenta.

Din punct de vedere tehnologic, beneficiaza de o volanta cu greutatea de 3.5 kg si diametrl de 26 cm, asigurand o miscare lina datorita inertiei. In plus, ofera beneficii importante asupra organismului protejand articulatiile utilizatorului si asigurand o durata de functionare mai mare aparatului.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul antrenamentului.

Dimensiunile acesteia sunt de 138 cm lungime, 58 cm latime si 107.5 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Bicicleta fitness TECHFIT R400 este un model util in recuperarile medicale, desigur, la recomandarea medicului, dar si pentru cei ce vor sa isi mentina sau sa isi imbunatateasca mobilitatea. Clientii sustin ca face tot ceea ce promite, iar asteptarile au fost satisfacute cu succes. In plus, au mai declarat ca este confortabila si usor de ajustat, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

Opinii pe scurt: TECHFIT R400

8.9

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.8/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Reglabila
  • Usor de folosit
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *