Trambulină de fitness PowerMaxx : Review si Pareri

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Pentru persoanele dornice de antrenament in confortul propriului camin a fost creata trambulina de fitness PowerMaxx care vine in completarea exercitiilor. Este un aparat foarte util, ce ofera o buna siguranta in utilizare, care va va ajuta sa obtineti rezultatele mult dorite in timp util.

Trambulina de fitness PowerMaxx va poate antrena rezistenta, forta, agilitatea, dar si echilibru, in functie de exercitiile pe care le realizati.  Cu ajutorul sau, puteti pune in miscare peste 400 de muschi ai corpului intr-o singura sedinta de antrenament, putand arde chiar 1200 de calorii in doar o ora.

O sedinta de antrenament de 10 minute cu ajutorul acestei trambuline poate fi echivalentul a 30 de minute de aleragre usoara. Inaltimea ghidonului se poate regla de la 70 de cm pana la 106 cm, in functie de inaltimea pe care o aveti. Totodata, diamentrul trambulinei este de 108 cm, iar suprafata pentru sarituri masoara un diametru de 88 de cm.

Trambulina PowerMaxx prezinta o structura destul de stabila si sistem special care ajuta la amortizarea sariturilor, prevenind astfel atat accidentari, cat si riscul ca sariturile sa va afecteze articulatiile.

Este un aparat foarte usor de folosit, cu ajutorul caruia puteti realiza mai multe tipuri de exercitii ajutandu-va sa ardeti un numar mare de calorii intr-o singura ora.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri 

PowerMaxx este o trambulina fitness foarte utila pentru antrenamentul realizat acasa, care va poate ajuta sa ardeti un numar de calorii destul de mare, ceea ce va va ajuta sa slabiti  mai rapid. Cumparatorii sunt incantati de noua achizitie si sustin ca este foarte interesanta si utila. Nu este deloc greu de folosit si nu au intampinat probleme nici in asamblarea ei. Dupa parerea lor este un produs foarte practic pentru oricine isi doreste sa faca sport acasa, cu precadere pentru cei care vor sa slabeasca, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: PowerMaxx

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Sistem de amortizare
  • Structura stabila
  • Ghidon reglabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *