Bicicleta electromagnetica Zipro Rook | Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Zipro Rook este o bicicleta fitness special proiectata pentru a va antrena eficient si in siguranta chiar la voi acasa, putand fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta, gen sau pregatire. Folosita cu regularitate ofera beneficii semnificative cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si imbunatatirea mobilitatii si a conditiei fizice.

Bicicleta Zipro Rook ofera o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Pentru a obtine o pozitie corecta in timpul antrenamentului, puteti regla saua pe inaltime, unghiul de inclinare, distanta fata de ghidon, dar si ghidonul. De asemenea, Zipro Rookrin beneficiaza de o structura solida si rezistenta, avand capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de 150 de kg.

Modelul in discutie beneficiaza de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, distanta, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Totodata, ofera posibilitatea de a va conecta prin Bluetooth cu telefonul mobil pentu a utiliza aplicatii fitness care va vor optiiza antrenamentul. Beneficiaza si de suport pentru dispozitivul mobil, dar si suport pentru bidul cu apa. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

 Zipro Rook pareri

Zipro Rook functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat chiar la voi acasa. Din punct de vedere tehnologic, este prevazuta cu o volanta cu greutatea de 10 kg determinand miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand astfel atat articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Modelul in discutie masoara 119 cm lungime, 55.5 cm latime is 153 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 40 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Daca sunteti in cautarea unei biciclete fitness rezistente si performante pentru a va antrena acasa, Zipro Rook ar putea fi o alegere excelenta. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si sustin ca se antreneaza foarte bine pe ea. Bicicleta este silentioasa, materialele din care a fost realizate sunt foarte solide si bine alcatuite, iar antrenamentul desfasurat cu ajutorul sau este unul de calitate. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

Pareri pe scurt: Zipro Rook

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Solida si rezistenta
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg
  • Bluetooth
  • Suport telefon, bidon de apa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *