Banca multifunctionala pliabila FitTronic B300 Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

FitTronic B300 este o banca multifunctionala cu ajutorul careia va puteti antrena eficient chiar in confortul propriului camin. Este realizata din material rezistent ce asigura o stabilitate in timpul antrenamentului.

Banca multifunctionala FitTronic B300 poate fi inclinata atat orizontal, cat si vertical pentru a putea lucra eficient musculatura spatelui, bratelor, abdomenului si picioarelor. Include si dispozitiv pentru extensii picioare sau puteti lucra zona bratelor prin fluturari laterale. Este un model potrivit pentru utilizatori incepatori si intermediari, ce poate suporta o greutate de pana la 120 de kg.

Este fabricata din materiale rezistente ce ofera o buna stabilitate aparatului in timpul exercitiului. Dimensiunile sezutului sunt de 29 x 30 cm, iar ale spatarului 79 x 25 cm. Dimensiunile totale ale aparatului sunt de 168 cm lungime, 122 cm latime si 116 cm inaltime, avand o greutate de 23 de kg.

FitTronic B300 pareri

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Banca multifunctionala FitTronic B300 este un model care poate fi folosit cu incredere de catre toti cei care vor sa inceapa sa se antreneze in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt  multumiti de ea si sustin ca este usor de montat, confortabila in timpul antrenamentului si foarte practica. O folosesc regulat si nu au preintampinat niciun fel de probleme, motiv pentru care o recomanda mai departe si altor utilizatorul apreciind raportul calitate/pret bun.

Recenzii pe scurt: FitTronic B300

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de reglat
  • Asamblare facila
  • Puteti lucra mai multe grupe de muschi

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *