Aparat multifunctional fitness Orion Classic L3 Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Orion Classic L3 este un aparat multifunctional cu ajutorul caruia puteti lucra mai multe categorii de muschi chiar in confortul propriului camin. Ofera posibilitati multiple si asigura un antrenament complex, timp in care asigura siguranta in exploatare.

Aparatul multfunctional Orion Classic L3 include patru posturi de lucru, banca de abdomene si sac de box ceea ce ii ofera o flexibilitate excelenta. Puteti lucra astfel diferite categorii de muschi precum piept, spate, umeri, bicepsi, abdomen si picioare.

Aparatul beneficiaza si de o stiva de greutati de 100 de kg ce se pot regla in functie de necesitatea utilizatorului folosind sistemul de selectie rapida a greutatii. Beneficiaza in acest sens si sistem de protectie.

Sezutul si mansoanelel sunt realizate din materiale confortabile, in timp ce buretii si mansoarele de cauciuc asigura utilizatorului un antrenament mai confortabil. Acest aparat poate fi utilizat de catre orice utilizator cu greutatea de pana la 150 de kg.

Cu ajutorul aparatului multifunctional Orion Classic L3 puteti realiza pana la 24 de exercitii diferite, solicitand toate grupele majore de muschi. Printre exercitiile pe care le puteti realiza se numara flotari, fluturari, helcometru, abdomene, triceps in pozitia de sezut, extensii de picioare, biceps, umeri, triceps in picioare, extensii cu un brat, aductia piciorului la cablu, flexia picioarelor, ramat, triceps la paralele, ridicari ale picioarelor. ridicari genunchi la piept. Bineinteles ca veti primi imagini cu exercitiile aplicate la aparat.

Dimensiunile aparatului sunt de 200 cm lungime, 225 cm latime si 230 cm inaltime, avand o greutate de 190 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aparatul multifunctional Orion Classic L3 este un dispozitiv foarte practic si util pentru cei care vor sa se antreneze eficient in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca aparatul functioneaza eficient. Este usor de reglat, exercitiile pe care le pot realiza cu ajutorul sau sunt foarte variate, iar aparatul este echilibrat. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Orion Classic L3

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 4 posturi de lucru, banca abdomene, sac de box
  • Sistem de selectie rapida a greutatilor
  • Sistem de protectie
  • 24 de exercitii diferite

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *